
Solaria και Gennext ολοκλήρωσαν το πρώτο κύκλο της συνεργασίας τους στην αγορά των φωτοβολταϊκών
Η Solaria, κατασκευάστρια εταιρεία φωτοβολταϊκών πανέλων με παγκόσμια δραστηριότητα και η εταιρεία Gennext, με επενδυτική δραστηριότητα σε έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον πρώτο κύκλο της συνεργασίας τους, παραδίδοντας και θέτοντας σε λειτουργία 4 φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις στο Νομό Λαρίσης, συνολικής ισχύος 400 kWp.
O σχεδιασμός, η κατασκευή και η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών πάρκων είχε ανατεθεί στην Εταιρεία Positive Energy η οποία έχει σε εξέλιξη σήμερα έργα συνολικής ισχύος 20MWp σε όλη την Ελλάδα. Η Solaria έχει αναπτύξει διεθνώς επενδυτική δραστηριότητα σε μεγάλα έργα στη Γαλλία και την Ιταλία, ενώ στις αρχές του έτους και στα πλαίσια του επενδυτικού της πλάνου, συνέχισε τη δυναμική της επέκταση και στη χώρα μας με την υλοποίηση ενός πρώτου κύκλου ενεργειακών έργων στο Νομό της Λάρισας.
Στην Ελλάδα έχει εξασφαλίσει μέχρι σήμερα την προμήθεια των Φωτοβολταϊκών της πανέλων για όγκο έργων συνολικής ισχύος 10MWp .
in.gr
- TikTok και σούπερ μάρκετ: Πώς τα social media αλλάζουν τον τρόπο που ψωνίζουμε
- Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία, με ισχυρά φαινόμενα και πτώση θερμοκρασίας – Red code σε τρεις περιοχές
- Φταίει η Τεχνητή Νοημοσύνη που μιλάμε πιο απότομα;
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Τραμπ: Επιβεβαίωσε την επίσκεψη Νετανιάχου στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα
- Fuel Prices Drop Until the End of August For Both Gas And Diesel
- Τριάντα ευρώ ο ένας – Πώς οι αναπτήρες έγιναν εργαλείο επιβίωσης στη Γάζα
- Συνταγή: Matilda cake
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442