Κλειστή η πόρτα του κόμματος, διαμηνύει η Ρηγίλλης σε Ρουσόπουλο και Βουλγαράκη
Μήνυμα στους πρώην υπουργούς Γιώργο Βουλγαράκη και Θόδωρο Ρουσόπουλο ότι η πόρτα της ΝΔ παραμένει κλειστή, παρά την απόφαση της Βουλής να μην παραπεμφθούν στο Δικαστικό Συμβούλιο για την υπόθεση Βατοπαιδίου, έστειλε την Τετάρτη η Ρηγίλλης. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματος, ο Αντ.Σαµαράς έχει αποδοκιµάσει τα πρώην στελέχη για την «πολιτική συµπεριφορά» τους και η θέση του αυτή εξακολουθεί να ισχύει. Με αιχμηρά σχόλια πέρασε στην αντεπίθεση ο Γ.Βουλγαράκης.
Μήνυμα στους πρώην υπουργούς Γιώργο Βουλγαράκη και Θόδωρο Ρουσόπουλο ότι η πόρτα της ΝΔ παραμένει κλειστή, παρά την απόφαση της Βουλής να μην παραπεμφθούν στο Δικαστικό Συμβούλιο για την υπόθεση Βατοπαιδίου, έστειλε την Τετάρτη η Ρηγίλλης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, ξεκάθαρη ήταν η απάντηση του εκπροσώπου του κόμματος Πάνου Παναγιωτόπουλου στο ερώτημα εάν τίθεται θέμα επιστροφής τους στη Νέα Δημοκρατία.
Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Γιώργου Βουλγαράκη. «Ο κ. Σαμαράς έχει κάνει σοβαρές τοποθετήσεις. Δεν θέλω να μιλήσω επειδή εκείνος φέρθηκε επιπόλαια στα σκαλιά της Ρηγίλλης. Όλα μπορεί να γίνουν. Εδώ ο κ. Σαμαράς έγινε αρχηγός της ΝΔ» δήλωσε στον σταθμό Real FM.
Παράλληλα, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το πολιτικό του μέλλον, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι εξελίξεις στην κεντροδεξιά είναι ραγδαίες. Θα παρακολουθήσω την ομιλία της κ. Μπακογιάννη. Ακούω και τον κ. Καρατζαφέρη. Η κεντροδεξιά πολυδιασπασμένη δεν έχει μέλλον […] Θέλω να καταλάβω που το πάει η ΝΔ. Μπερδεύτηκα πιο πολύ μετά από τις τελευταίες εκλογές».
Σημείωσε, πάντως, ότι «ήμουν και είμαι ΝΔ. Είναι θέμα συνείδησης. Δεν μπορώ να αποποιηθώ κάτι που υπάρχει μέσα στα κόκαλά μου».
Από την πλευρά του, δικαιωμένος από την απόφαση της Βουλής δήλωσε ο Θ.Ρουσόπουλος.
Ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι δύο χρόνια βρέθηκε αντιμέτωπος με «καταιγίδα συκοφαντίας και ψεύδους» με στόχο τον πολιτικό του αποκλεισμό και εξόντωση και δι’ αυτών την υπονόμευση της κυβέρνησης Καραμανλή. «Η συκοφαντία αυτή ήταν καθαρή κατασκευή» τόνισε, δηλώνοντας ότι δικαιώθηκε από τη Βουλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυπριακό: Τον διορισμό ειδικού εκπροσώπου της ΕΕ προαναγγέλλει η φον ντερ Λάιεν κάνοντας λόγο για νέα δυναμική
- Ιράν: Σειρήνες ήχησαν στο Μπαχρέιν
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε βιομηχανική ζώνη εξαιτίας ουκρανικής επίθεσης με drones
- Κύπρος: Το προσχέδιο Ολγκίν για λύση του Κυπριακού αποκαλύπτει η Independent
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε τροχαίο με ακινητοποιημένα οχήματα λόγω προηγούμενης σύγκρουσης
- Συρία: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διορισμένου κοινοβουλίου
- Κουφονήσια: Συνέλαβαν τον κυβερνήτη πλωτού αναψυκτηρίου
- Πετρέλαιο: Αλμα των τιμών εν μέσω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442