Η αποστολή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου αναχώρησε το πρωί της Τρίτης με προορισμό την Βιέννη εν όψει του φιλικού αγώνα της Τετάρτης με την Αυστρία.

Ο Φερνάντο Σάντος ετοιμάζεται να δώσει ευκαιρίες στα νέα πρόσωπα που έχουν κληθεί και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τς συνέχεια των προκριματικών του EURO 2012.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος έκανε λόγο για ένα καλό τεστ με την Αυστρία. «Είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας μέχρι τα παιχνίδια με τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη ο Σοφοκλής Πιλάβιος ρωτήθηκε και για το θέμα με τα «ύποπτα» παιχνίδια και αν υπήρξε καθυστέρηση από την ΕΠΟ και υποστήριξε:

«Για μένα δεν υπήρχε καθυστέρηση. Την υπόθεση τη γνωρίζω από την πρώτη ημέρα και είμαι ο πρώτος που κίνησε τις διαδικασίες».

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Τζόρβας, Κωνσταντόπουλος, Φωτάκης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Τοροσίδης, Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Μάκος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος, Γεωργιάδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ