Στο Θέατρο Άρτι ανεβαίνει το έργο Infusion της Πολίν Σαλ και σε σκηνοθεσία του Νίκου Αρμάου από την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου.
Στο Θέατρο Άρτι ανεβαίνει το έργο Infusion της Πολίν Σαλ και σε σκηνοθεσία του Νίκου Αρμάου από την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου.

Κυριακή απόγευμα, ένα ζευγάρι κι ένα φλιτζάνι τσάι.Τα παιδιά κοιμούνται. Ένας άγνωστος τους επισκέπτεται…Πώς να πείσεις κάποιον που νιώθει ζωντανός ότι έχει πεθάνει?

Μια ιστορία όπου μπερδεύονται οι ζωντανοί με τους νεκρούς, το λογικό με το παράλογο, η φαντασία με την πραγματικότητα, σ’ ένα παιχνίδι συναισθημάτων Φαντάσματα θέτουν ερωτήματα και δεν αποκαλύπτουν εύκολα τα μυστήρια και τη σκοτεινή πλευρά τους.

Μια Παραγωγή της εταιρίας ΘΕΑΤΡΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.

Συντελεστές:
Μετάφραση – Χριστιάνα Μολφέτα
Βοηθός σκηνοθέτη – Ελένη Μολέσκη
Σκηνικά-Κοστούμια – Απόστολος Βέτας
Μουσική – Κώστας Γανωτής
Φωτισμοί – Δήμος Αβδελιώδης
Διεύθυνση Παραγωγής – Αριστέα Χαραλαμπίδου
Δημόσιες σχέσεις – Γιώργος Κάλτσας

Το INFUSION, της Pauline Sales, γράφτηκε το 2004, και ανέβηκε στην Comédie de Valence. Παίζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αντιπροσωπευτικό δείγμα της σύγχρονης δραματουργίας.

Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο στος 21:30 και Κυριακή στις 20:00

Μπέττυ Νικολέση
Ηθοποιός: Βλάσης Ζώτης
Ηθοποιός: Αντώνης Μάρος
Νίκος Αρμάος
Πολίν Σαλ