Συνεχίζει να… τρέχει ο Γκεμπρεσελασιέ, άλλαξε την απόφασή του
Λίγες μόνο ημέρες κράτησε η απόφαση του Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ να κρεμάσει τα σπάικ του, αφού τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να τρέχει στους δρόμους αντοχής.
Λίγες μόνο ημέρες κράτησε η απόφαση του Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ να κρεμάσει τα σπάικ του, αφού τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να τρέχει στους δρόμους αντοχής.
«Πήρα κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Το τρέξιμο είναι μέσα στο αίμα μου και αποφάσισα να συνεχίσω τους αγώνες» έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο Αιθίοπας αθλητής, «χρυσός» Ολυμπιονίκης των 10.000μ και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο.
Στις 7 Νοεμβρίου, σε μία συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια που έκανε στο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, όταν εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού, ανακοίνωσε ότι σταματά.
«Η δήλωσή μου στη Νέα Υόρκη ήταν η πρώτη αντίδραση που είχα έπειτα από έναν απογοητευτικό αγώνα. Όταν το γόνατό μου θα είναι και πάλι καλά θα ξεκινήσω προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα» είπε ο 37χρονος θρύλος των μεγάλων αποστάσεων.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ξεχείλιζε το πάθος στην Εθνική ανδρών χάντμπολ που νίκησε με 29-27 την Ολλανδία, μια από τις μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος, στο ματς για τα play offs του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για το Game 5 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1 και η Ένωση συνεχίζει αήττητη για 23ο παιχνίδι στη Super League. Με την πλάτη στον τοίχο για τη δεύτερη θέση οι «ασπρόμαυροι».