
Την Τρίτη το έκακτο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ
Tην Τρίτη, στις 3 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα, που συγκάλεσε την περασμένη Παρασκευή ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξ αιτίας του αιτήματος του Παναθηναϊκού και του Εισαγγελέα για την παράδοση ηχητικού υλικού της συνεδρίασης του Δ.Σ. στις 9 Νοεμβρίου.
Tην Τρίτη, στις 3 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα, που συγκάλεσε την περασμένη Παρασκευή ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Αιτία για να ορίσει αυτή τη συνεδριάση ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, στάθηκε το αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Αθλητικού Εισαγγελέα, για την παράδοση ηχητικού υλικού της συνεδρίασης του Δ.Σ. στις 9 Νοεμβρίου.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται το εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 16/11/2010 στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Αθλητικού Εισαγγελέα, για την παράδοση ηχητικού υλικού της 09/11/2010 συνεδρίασης του Δ.Σ. της Super League. 2. Διάφορα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παίζει… κιθάρα σε παμπ του Μπιλμπάο (vid)
- Στην Κόρινθο, την Τετάρτη 3 Ιουνίου, η κηδεία του Νίκου Ταγαρά
- Πέθανε στα 104 ο Γάλλος αντιστασιακός διανοούμενος Εντγκάρ Μορέν – «Η ανθρώπινη τρέλα είναι πηγή μίσους»
- Αταμάν: «Είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα της Ελλάδας»
- Ακρίβεια και Πανελλαδικές «φρενάρουν» τα ταξίδια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
- Αμερικανικές απειλές, ξανά – Ο Χέγκσεθ λέει ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να βομβαρδίσουν το Ιράν

