
Νίκη του Περιστερίου επί του Ηρακλή στο φινάλε της 4ης «στροφής»
Το Περιστέρι «πέταξε» ψηλότερα στη βαθμολογία της Α1, ύστερα από τη νίκη του με 69-53 επί του Ηρακλή στην αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην δεύτερη... δόση των αγώνων, αφού όλοι οι υπόλοιποι πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο.
Το Περιστέρι «πέταξε» ψηλότερα στη βαθμολογία της Α1, ύστερα από τη νίκη του με 69-53 επί του Ηρακλή στην αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην δεύτερη… δόση των αγώνων, αφού όλοι οι υπόλοιποι πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο.
Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και ζευγάρωσαν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα.
Το Περιστέρι στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν καταιγιστικό… Εξαιρετικό στην επίθεση και με άμυνα από γρανίτη, η ομάδα των δυτικών προαστίων κατάφερε να κάνει την καλύτερη δυνατή εκκίνηση και να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα (27-9, 10′) για τη συνέχεια.
Μετά την αρχική ψυχρολουσία, ο Ηρακλής άρχισε να συνέρχεται και σταδιακά να ροκανίζει τη διαφορά, την οποία και έριξε μέχρι και το -7 χάρη σε καλάθι του Νίκου Πανικολούπουλου για το 30-37 (19′). Το Περιστέρι το μόνο που κατάφερε ήταν να μεγαλώσει λιγάκι τη ψαλίδα με το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά ήταν φανερό πως είχε απωλέσει τον έλεγχο του αγώνα (39-30).
Το πρώτο καλάθι στην επανάληψη το πέτυχε ο Δεμετζής, όμως ο Ηρακλής από εκεί και έπειτα… κατέρρευσε. Το Περιστέρι άρχισε να κτίζει και πάλι μία σημαντική διαφορά και μέχρι το τέλος του δεκάλεπτου είχε προλάβει να τη φέρει στην μέγιστη τιμή της (57-39). Ο Δεμερτζής μίλησε και πάλι, αυτή τη φορά με τρίποντο κράτησε ζωντανό τον γηραιό, όμως με βάσει την μέχρι τότε εικόνα του ματς η ανατροπή έμοιαζε με μικρό θαύμα.
Τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν στην τελευταία περίοδο. Το Περιστέρι όμως αυτή τη φορά σε σχέση με το δεύτερο δεκάλεπτο, παρουσιάστηκε σαφώς πιο σοβαρό και με ψύχραιμες επιλογές έφτασε στη νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 27-9, 39-30, 57-42, 69-53.
Διαιτητές: Σπυρίδωνος, Ψαριανός, Μητσόπουλος.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Αργύρης Πεδουλάκης): Β. Μάντζαρης 15 (2), Κινγκ 16 (2), Παπανικολάου 10 (2), Α. Μάντζαρης, Σκοτ 11 (3), Τσιάκος 4, Πέτρουλας, Σένσλεϊ 7 (1), Λούμπι 4, Μότσνικ 2.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Μέξας): Έβερετ 10 (1), Δεμερτζής 5 (1), Παπανικολόπουλος 11 (1), Αγγελακόπουλος, Λιούις 17, Πέτροβιτς 5, Δέσπος, Εϊτουταβίτσιους 3 (1), Λαμπρόπουλος 2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αμαλία Κωστοπούλου – Τζέικ Μέντγουελ: To λαμπερό beach πάρτι πριν τον γάμο
- Κρήτη: Δολοφονία το τροχαίο του προέδρου της κοινότητας Απεσωκαρίου – Τι αποκαλύπτει ο άνθρωπος που «είδε» το έγκλημα
- Stoiximan GBL: Συνέχεια στους ημιτελικούς με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
- Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 67χρονος που είχε βρεθεί μαχαιρωμένος στον Εύοσμο
- Η ΕΛΑΣ γίνεται κόμμα – Kαμπάνια στην κοινωνία και οικονομική εξόρμηση στα νέα μέλη
- Η απόλυτη «μάχη» για τον πρωταθλητή Ευρώπης – Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ στον τελικό του Champions League

