Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Σπυρόπουλος αλλά και ο Σεϊταρίδης
Ο Νίκος Νιόπλιας ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα εν όψει Λάρισας σε σχέση με την αναμέτρηση του Περιστερίου. Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίνης, Λέτο, Μπουμσόνγκ, Φερνάντες και Μαυρίας, με τον κοζανίτη τεχνικό να συμπεριλαμβάνει μετά από καιρό τον Γιούρκα Σεϊταρίδη αλλά και τον Σπυρόπουλο.
Κάτω από συνεχή βροχόπτωση ολοκλήρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Παιανία, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Σαββάτου (19:30) με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ.
Οι «πράσινοι» είναι πανέτοιμοι για να πετύχουν την τρίτη τους σερί νίκη, μετά από αυτές επί του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου, και σε περίπτωση στραβοπατήματος των ερυθρολεύκων στο Παγκρήτιο να ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Νίκος Νιόπλιας ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση του Περιστερίου, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Νίνης, Λέτο, Μπουμσόνγκ, Φερνάντες και Μαυρίας, με τον κοζανίτη τεχνικό να συμπεριλαμβάνει μετά από καιρό τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κάρπαθος: Ανάμεσα στα 10 ομορφότερα μέρη του πλανήτη για το 2026
- Τον δείχνουν σαν έναν φθηνό εγκληματία, είναι ταπεινωτικό – Η οικογένεια του Μάρτι Ράισμαν «καταδικάζει» το Marty Supreme
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Το σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Κρήτη: 586 άνθρωποι πέθαναν σε τροχαία από το 2015 – 2025
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»

