Στο Μόναχο και πάλι το κλιμάκιο της Εξεταστικής της Siemens για την εξέταση μάρτυρα-«κλειδί»
Στο Μόναχο βρίσκεται για τρίτη φορά το κλιμάκιο της Εξεταστικής για τη Siemens προκειμένου να εξετάσει τον Μίχαελ Κουτσενρόιτερ. Κατά τις ανακρίσεις του στην εισαγγελία του Μονάχου, o κ. Κουτσενρόιτερ είχε «δείξει» τον Μιχάλη Χριστοφοράκο για τη διακίνηση του «πολιτικού χρήματος» στην Ελλάδα.
Στο Μόναχο βρίσκεται για τρίτη φορά το κλιμάκιο της Εξεταστικής για τη Siemens προκειμένου να εξετάσει τον Μίχαελ Κουτσενρόιτερ.
Κατά τις ανακρίσεις του στην εισαγγελία του Μονάχου, o κ. Κουτσενρόιτερ είχε «δείξει» τον Μιχάλη Χριστοφοράκο για τη διακίνηση του «πολιτικού χρήματος» στην Ελλάδα.
Το κλιμάκιο της εξεταστικής επιτροπής που βρίσκεται στο Μόναχο αποτελείται από τους βουλευτές Βάσω Τσόνογλου (ΠΑΣΟΚ), Κωνσταντίνο Τζαβάρα (ΝΔ) και Αθανάσιο Παφίλη (ΚΚΕ).
Η εξέταση γίνεται στην Εσαγγελία Ι του Μονάχου με τη διαδικασία της ανάγνωσης των 30 και πλέον γραπτών ερωτημάτων από την εφέτη εισαγγελέα Μπόμλερ-Χεσλ.
Ο Κουτσενρόιτερ καταδικάστηκε τον Απρίλιο του 2004 σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή και πρόστιμο 60.000 ευρώ, μόνο για την κατηγορία της απιστίας εις βάρος της Siemens, ενώ ανεστάλη η δίωξή του για την κατηγορία της συνέργειας σε δωροδοκία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λήμνος: Μετράει ζημιές η Μύρινα από τη σαρωτική κακοκαιρία – Ποτάμια οι δρόμοι, ζημιές σε σπίτια και καταστήματα
- Αναστάσιος Ράμμος: «Έτσι γλίτωσα από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ»
- Shein – Temu: Τέλος στα φθηνά δέματα από Κίνα – Τι αλλάζει
- Μουρτζούκου: «Έλεγα από την αρχή ότι παιδί μου έφυγε από το χέρι της» ξεσπάει ο πατέρας του Παναγιωτάκη
- Πού βρίσκονται οι πιο απειλούμενες γλώσσες στον κόσμο;
- «Βόμβα» από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Εθνική Γαλλίας μετά το Μουντιάλ»

