Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010, στις 12:50 δείτε την απονομή του πλατινένιου δίσκου του Νότη Σφακιανάκη, τον Ηλία Βρεττό, τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Χρήστο Χολίδη.
Η Κατερίνα Στικούδη συναντά τον Νότη Σφακιανάκη σε μια πολύ ξεχωριστή στιγμή, την ημέρα της παρουσίασης του νέου του δίσκου και την απονομή του, πολλές φορές, πλατινένιου δίσκου.
Η κάμερα της εκπομπής ακολούθησε τον Ηλία Βρεττό κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του νέου του τραγουδιού «Μέτρα τα αστέρια» και την Saya σε μια βόλτα για ψώνια με την Κατερίνα Στικούδη και τον Γιώργο Παπαδημητράκη.
Η προσέχει πολύ τον παρτενέρ της στο «Just the 2 of us», και μας δείχνει πως «κακομαθαίνει» τον Χρήστο Χολίδη, μαγειρεύοντας γι’ αυτόν το αγαπημένο του φαγητό.
Το Top 10, παραμένει σταθερή αξία για το «Mega Star» και παρουσιάζει τα αγαπημένα τραγούδια, όπως τα ψήφισαν οι τηλεθεατές. Ενώ, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης παρουσιάζει τις δικές του προτάσεις για την μεγάλη οθόνη.