Η εντυπωσιακή αθλήτρια, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και ο γνωστός δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος θα συναντηθούν “βράδυ” με τον Πέτρο Κωστόπουλο, σήμερα Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, τα μεσάνυχτα, στον Alpha.
Η Έρρικα-αθλήτρια μιλά για τη ζωή της, τον αθλητισμό, την παρουσία της στη μικρή οθόνη, και την αγάπη της για τα παιδιά, ο Σπύρος-δημοσιογράφος σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο της τηλεόρασης, μιλά για τον ανταγωνισμό, τις κόντρες, αλλά και τις φιλίες και ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δίνει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αποκαλύπτει τις διαφορετικές πλευρές της ενδιαφέρουσας προσωπικότητάς του..

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» θα φτιάξει το σάουντρακ της βραδιάς, με δικές του μελωδίες αλλά και μουσικές που έχουμε αγαπήσει, ενώ το ζωντανό κοινό θα βάλει ιδιαίτερο χρώμα στη συντροφιά και θα της δώσει έναν ξεχωριστό ρυθμό.