
Φιλική ήττα του Πανιώνιου από τον Λεβαδειακό
Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Λεβαδειακό, σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που έγινε το απόγευμα της Τρίτης. Την Τετάρτη φθάνει στην Αθήνα ο νέος τεχνικός του Ιστορικού, Γιώργος Παράσχος, ο οποίος θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα την ίδια μέρα στις 17:00 στο Απήλιον.
Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Λεβαδειακό, σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που έγινε το απόγευμα της Τρίτης. Την Τετάρτη φθάνει στην Αθήνα ο νέος τεχνικός του Ιστορικού, Γιώργος Παράσχος, ο οποίος θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα την ίδια μέρα στις 17:00 στο Απήλιον.
Φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης για τους παίκτες του Πανιωνίου. Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κυανέρυθρων», Άκης Μάντζιος, έδωσε ευκαιρίες σε όσους ποδοσφαιριστές δεν έχουν πολλές συμμετοχές να αγωνιστούν, ενώ στο δεύτερο μέρος χρησιμοποίησε και αρκετούς από την ομάδα Κ-21.
Ο Πανιώνιος προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Σαλαλί στο 30′, αλλά στην επανάληψη ο Λεβαδειακός πέτυχε την ανατροπή και επικράτησε με το τελικό 2-1.
Πανιώνιος: Μπέλιτς, Ομο, Αναστασόπουλος, Γιόνσον, Φουγκουάγιο, Χίκα, Οκπάκο, Ρισγκαρντ, Κούκετς, Σαλαλί, Βαζ Τε. Στο δεύτερο μέρος αγωνίσθηκαν και οι: Παναγοπουλος, Πούπο, Παρτούς, Σκούρτης, Κοντοχρήστος, Κολοβός, Σπυρόπουλος, Γκέζος, Βούζας.
Το πρωί της Τρίτης προπονήθηκαν όσοι αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό συν του αρχηγού Γιάννη Μανιάτη. Οι «κυανέρυθροι» ακολούθησαν πρόγραμμα με βάρη και εν συνεχεία ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης.
Τέλος, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράχος, φθάνει την Τετάρτη στην Αθήνα και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Πανιώνιο στις 17:00 το απόγευμα στο Απήλιον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Φωτιά σε διαμέρισμα στον Λυκαβηττό – Ένας τραυματίας
- Κάννες: Η ψύχραιμη δήλωση της Ντέμι Μουρ για την τεχνητή νοημοσύνη
- Ενρίκε Ρικέλμε Βίβες: Ο 37χρονος επιχειρηματίας που «απειλεί» τον Φλορεντίνο Πέρεθ (pics+vids)
- Ρωσία: Σύντομα σε επιχειρησιακή ετοιμότητα ο «Sarmat» – Ο διηπειρωτικός πύραυλος με εμβέλεια 35.000 χλμ.
- Eurovision 2026: Ο Akylas φέρνει πανικό με το «FERTO»
- Ολυμπιακός: Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός…





