
Διαψεύδει η Μηχανική τις φήμες για αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99
Σε διάψευση της φημολογίας περί ενδεχόμενου αιτήματος για υπαγωγή στο άρθρο 99 περί συνδιαλλαγής με τους πιστωτές της, προχώρησε την Τρίτη η εταιρεία Μηχανική.
Σε διάψευση της φημολογίας περί ενδεχόμενου αιτήματος για υπαγωγή στο άρθρο 99 περί συνδιαλλαγής με τους πιστωτές της, προχώρησε την Τρίτη η εταιρεία Μηχανική.
Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται:
«Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Μηχανική, κος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο τις αναληθείς πληροφορίες περί αιτήματος της εταιρείας για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα και υποβολής δήλωσης παύσης πληρωμών».
» Αντιθέτως, η εταιρεία στα πλαίσια της κεφαλαιακής αναδιάρθρωσης του Ομίλου και της αναχρηματοδότησης των δανείων του Ομίλου ποσού €160 εκατ., έχει ήδη υπογράψει σύμβαση κοινοπρακτικού δανείου ποσού €7 εκατ. ως πρόσθετη χρηματοδότηση με τις τράπεζες EFG Eurobank, Εμπορική Τράπεζα, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank και Τράπεζα Κύπρου και έχει ήδη προχωρήσει στην τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Ελληνικό Δημόσιο (Εφορία και Ασφαλιστικούς Οργανισμούς) καθώς και προς το προσωπικό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Σύγκρουση στους κόλπους του καθεστώτος – Για πραξικόπημα προειδοποιούν οι σκληροπυρηνικοί
- ΑΕΚ – Γκρόνινγκεν 2-1: Νίκησε, αλλά θέλει δουλειά η «Ένωση» (vids)
- Ουκρανία: Βαθαίνει η πολιτική κρίση – Ο Ζελένσκι εξετάζει την απόλυση του αρχηγού του στρατού λόγω διαδηλώσεων
- Άγιαξ – Ολυμπιακός: Μεγάλη ευκαιρία για τους Πειραιώτες με τον Γιάρεμτσουκ (vid)
- Συνελήφθη 33χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Λόφο της Πνύκας – Άλλες δύο συλλήψεις σε Αττική και Κρήτη
- Η Λένα Χίντεϊ πιστεύει ότι η βιομηχανία του θεάματος προστατεύει τους κακοποιητικούς άνδρες

