
Η αναμέτρηση ΝΕΠ – Ολυμπιακός ανοίγει την αυλαία στη 2η «στροφή» του πόλο
Σε... δόσεις θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών, η οποία αρχίζει την Τρίτη και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο. Η αυλαία ανοίγει με την αναμέτρηση της Πάτρας, ανάμεσα στην τοπική ΝΕΠ και τον Ολυμπιακό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» προβλέπεται να έχουν πολύ εύκολο έργο, απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται ως επί το πλείστον με εφήβους και στην πρεμιέρα συνετρίβη 16-2 από τον Εθνικό.
Σε… δόσεις θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών, η οποία αρχίζει την Τρίτη και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.
Η αυλαία ανοίγει με την αναμέτρηση της Πάτρας, ανάμεσα στην τοπική ΝΕΠ και τον Ολυμπιακό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» προβλέπεται να έχουν πολύ εύκολο έργο, απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται ως επί το πλείστον με εφήβους και στην πρεμιέρα συνετρίβη 16-2 από τον Εθνικό.
Ο Βαγγέλης Πάτερος αναμένεται να ξεκουράσει παίκτες, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα.
Την Τετάρτη παίρνουν σειρά οι δύο ομάδες που μετέχουν στο LEN Trophy, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη το ΝΟ Πατρών και τη Βουλιαγμένη να δοκιμάζεται στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.
Την Παρασκευή θα διεξαχθεί το ματς του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα (με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ1) και το Σάββατο τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 2ης ημέρας:
ΤΡΙΤΗ 9/11
«Αντ. Πεπανός» 18:30 ΝΕ Πατρών – Ολυμπιακός
ΤΕΤΑΡΤΗ 10/11
Νέας Σμύρνης 18:00 Πανιώνιος – ΝΟ Πατρών
Ποσειδώνιο 18:00 ΠΑΟΚ – Βουλιαγμένη
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/11
ΟΑΚΑ 20:00 Παναθηναϊκός – Λάρισα
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/11
Πειραιά 18:00 Εθνικός – Παλ. Φάληρο
Αλίμου 19:00 Καλαμάκι – Χίος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 1 αγώνα)
1. Εθνικός 16-2 3
. Ολυμπιακός 16-3 3
. Χίος 12-7 3
. Παναθηναϊκός 11-7 3
. Καλαμάκι 9-5 3
. Πανιώνιος 6-5 3
7. Βουλιαγμένη 5-6 0
. Παλαιό Φάληρο 7-11 0
. Λάρισα 5-9 0
. ΠΑΟΚ 7-12 0
. ΝΟ Πατρών 3-16 0
. ΝΕ Πατρών 2-16
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έκτακτα μέτρα προστασίας από τον καύσωνα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Συναγερμός στα Χανιά: Συγκρούστηκαν δύο πλοία στο λιμάνι της Σούδας
- H ηχορύπανση ίσως συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο Πάρκινσον
- Unai: Το βασκικό όνομα που σημαίνει «φύλακας του κοπαδιού»
- Ακρόπολη: Πώς έγινε η επίθεση με μαχαίρι σε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες – «Πήγε να σφάξει τη γυναίκα»
- Η Τζούλιετ Λιούις έχει παράπονο από την ταινία «Το Ακρωτήρι του Φόβου» του 1991 – Ήταν μόλις 17 ετών


