Πρόσκρουση του πλοίου «Νήσος Ρόδος» στο λιμάνι του Πειραιά
Στον αριστερό φάρο του λιμένος Πειραιά προσέκρουσε ελαφρά κατά την έξοδό του το ΕΓ/ΟΓ «Νήσος Ρόδος» το οποίο είχε προορισμό την Πάρο, την Κω και τη Ρόδο, με 74 επιβάτες. Ο καπετάνιος ανέφερε μικρές εκδορές και δύο ρυμουλκά έχουν σπεύσει, ώστε το πλοίο να επιστρέψει με ασφάλεια στο λιμάνι και να επιθεωρηθεί. Πρόσκρουση του «Νήσος Μύκονος» στο λιμάνι του Εύδηλου της Ικαρίας, χωρίς να τραυματιστούν επιβάτες.
Στον αριστερό φάρο του λιμένος Πειραιά προσέκρουσε ελαφρά κατά την έξοδό του το ΕΓ/ΟΓ «Νήσος Ρόδος» το οποίο είχε προορισμό την Πάρο, την Κω και τη Ρόδο, με 74 επιβάτες.
Ο καπετάνιος του πλοίου ανέφερε μικρές εκδορές και δύο ρυμουλκά έχουν σπεύσει να συνδράμουν, ώστε να επιστρέψει με ασφάλεια το πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά και να επιθεωρηθεί.
Αργότερα, παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και στην Ικαρία, όταν το «Νήσος Μύκονος» προσέκρουσε στον Εύδηλο. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός επιβάτη.
Από την πρόσκρουση προκλήθηκε βαθούλωμα στο πλοίο και παραμένει άγνωστο εάν θα απαγορευθεί ο απόπλους του «Νήσος Μύκονος» που θα συνέχιζε για Αγ. Κήρυκο, Καρλόβασι και Βαθύ.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο φτάνουν τη Δευτέρα τα 9 μποφόρ.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων