Ανδριάνα Μπάμπαλη
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη παίρνει μαζί της τον «Τζον Τζον» και κάνει βόλτες στην Αθήνα. Περπατάνε χέρι-χέρι και τραγουδάνε τις ιστορίες τους που έγιναν τραγούδια. «Ο Τζον Τζον ζει», το καινούριο album της Ανδριάνας Μπάμπαλη με τις μουσικές του Στάμου Σέμση και τους στίχους του Νίκου Μωραΐτη, σε πρώτη live πανευρωπαϊκή παρουσίαση!
Στην πρώτη τουρνέ της Ανδριάνας σε μεγάλη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα. Urban Stories around Athens. Κάθε σταθμός και μια διαφορετική ιστορία. Κάθε live και ένα διαφορετικό event. Κάθε στάση και μια συνάντηση με αγαπημένους φίλους. Μουσικές ιστορίες της πόλης και της παρέας.
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη παίζει με τα τραγούδια του καινούργιου album, με τα τραγούδια της από τα προηγούμενα albums, με άλλα που αγαπάει και με αυτά που θα μοιραστεί με τους φίλους της που θα έρθουν στην πρώτη στάση της Αθηναϊκής της βόλτας.
Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, ο Παύλος Παυλίδης και η Δήμητρα Ματσούκα σε ρόλο τραγουδίστριας.
Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου ο Γιάννης Κότσιρας και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.
Δύο τραγούδια από το καινούργιο της album έχουν ήδη ξεχωρίσει (Διακοπές στην μπανιέρα, Περιπλανώμενο) και με το «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» να ακούγεται στους τίτλους τέλους της τηλεοπτικής σειράς «Το Nησί».
Συμμετέχουν:
Παρασκευή: Δήμητρα Ματσούκα, Παύλος Παυλίδης
Σάββατο: Γιάννης Κότσιρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου
Παίζουν:
Στάμος Σέμσης: βιόλα, τραγούδι
Ορέστης Πλακίδης: πλήκτρα, programming, ενορχηστρώσεις
Αλέξανδρος Δανδουλάκης: Ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα
Υπεύθυνος ήχου: Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 2610444, 210 2610438
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 15€ (με κρασί ή μπύρα)
| Μπάμπαλη, Ανδριάνα |
- Ελαιόλαδο: Νέο τοπίο αλλά με αβεβαιότητες – Πώς εξελίσσεται παραγωγή και τιμές [γραφήματα]
- Αρκάς: Οι ευχές για καλό σαββατοκύριακο
- Πλήγμα στους Μπακς με τον Αντετοκούνμπο – Τραυματίστηκε και μένει εκτός για πάνω από έναν μήνα (pic)
- Μου προκαλείς άγχος – Πως να διαχειριστείς τους «δύσκολους ανθρώπους»
- Μπακς – Νάγκετς 100-102: Νέα ήττα για τους Μπακς, πάλευε ξανά μόνος του ο Αντετοκούνμπο
- Νέες ταινίες: Θα είναι το Άμνετ η έκπληξη στα φετινά Όσκαρ;
