To συμβόλαιο του Φίλιπ Λαμ επέκτεινε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία… έδεσε τον γερμανό αμυντικό έως το καλοκαίρι του 2016. Ο Λαμ αποτελεί βασικό στέλεχος της Μπάγερν που θέλησε να του δείξει από νωρίς πως θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και τα κατάφερε.
Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν θετικοί κατάληξει και ο Λαμ συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του για τέσσερα επιπλέον χρόνια. Τις αμέσως επόμενες ημέρες ο γερμανός μπακ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους βαυαρούς έως το 2016.
«Συμφωνήσαμε σε όλα και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο», δήλωσε για το θέμα ο πρόεδρος της διάσημης γερμανικής ομάδας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Σύμφωνα με τον Ράφα Μπενίτεθ η είσοδος του Παναθηναϊκού στην πρώτη τετράδα της Super League και η συμμετοχή του στα πλέι οφ του 1-4 ήταν επίτευγμα βάσει της θέσης που είχε πριν αναλάβει ο ίδιος.
Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Ισίδωρος Κούβελος, συναντήθηκε στις ΗΠΑ με τον Πέτζα Στογιάκοβιτς και συζήτησαν και το ενδεχόμενο ο γιος του, Αντρέι Στογιάκοβιτς, να αγωνιστεί μελλοντικά στην Εθνικής Ελλάδας.
Σε δύσκολη θέση η ΑΕΛ μετά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Stoiximan Super League, την ώρα που Κηφισιά και Αστέρας πήραν «βαθιές» ανάσες. Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία.
Με κορυφαίο τον Γιόκερες (δύο γκολ και ασίστ) η Άρσεναλ «λύγισε» εύκολα τη Φούλαμ (3-0) και πλέον βρίσκεται στο +6 από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» όμως να έχουν δύο ματς περισσότερα.