
Ο Λαμ ανανέωσε με τη Μπάγερν έως και το 2016
To συμβόλαιο του Φίλιπ Λαμ επέκτεινε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία… έδεσε τον γερμανό αμυντικό έως το καλοκαίρι του 2016. Ο Λαμ αποτελεί βασικό στέλεχος της Μπάγερν που θέλησε να του δείξει από νωρίς πως θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και τα κατάφερε.
Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν θετικοί κατάληξει και ο Λαμ συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του για τέσσερα επιπλέον χρόνια. Τις αμέσως επόμενες ημέρες ο γερμανός μπακ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους βαυαρούς έως το 2016.
«Συμφωνήσαμε σε όλα και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο», δήλωσε για το θέμα ο πρόεδρος της διάσημης γερμανικής ομάδας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με την Τβέντε (pic)
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει σε τρία ματς του Μουντιάλ
- Συγκινεί ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «γκολάρα» του Αντρέ Λουίς και απώλειες (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Άνοιξε το σκορ ο Αντρέ Λουίς με ένα πανέμορφο γκολ (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Ντάνι Γκαρθία – Αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442