
Ο Ηρακλής προσεγγίζει τον Σούμποτιτς για την τεχνική ηγεσία του
Το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ηρακλή με τον Λευτέρη Σούμποτιτς εξετάζεται με «θέρμη» από τους διοικούντες την ΚΑΕ και μάλιστα πληροφορίες θέλουν να έχει γίνει σχετική προσέγγιση στον «Πίξι», ο οποίος διετέλεσε βοηθός του Ντράγκαν Σάκοτα τη σεζόν 1993-94, ενώ την επόμενη σεζόν είχε στα χέρια του τα ηνία της ομάδας.
Το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ηρακλή με τον Λευτέρη Σούμποτιτς εξετάζεται με «θέρμη» από τους διοικούντες την ΚΑΕ και μάλιστα πληροφορίες θέλουν να έχει γίνει σχετική προσέγγιση στον «Πίξι», ο οποίος διετέλεσε βοηθός του Ντράγκαν Σάκοτα τη σεζόν 1993-94.
Την επόμενη, δε, χρονιά, έχοντας τα ηνία της τεχνικής καθοδήγησης στα χέρια του, συνέδεσε το όνομα του με την κατάκτηση από την ομάδα της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα. Ο Σούμποτιτς ως το καλοκαίρι ήταν προπονητής της κροατικής, Τσεντεβίτα, ενώ εκτός του Ηρακλή, μετρά στο ελληνικό πρωτάθλημα θητεία σε ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στεγαστική πολιτική: Από τις διαπιστώσεις στις πράξεις – Ρηξικέλευθη πολιτική πρόταση του ΠΑΝΣΥΠΟ
- Πώς το ισχυρότερο αγροτικό λόμπι στην Ευρώπη «έθαψε» τη νομοθεσία της ΕΕ για τα φυτοφάρμακα
- Χάντμπολ: Ο Σμιτ μετά τα 1100 γκολ στη Γερμανία έπιασε λιμάνι καθώς ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό
- Λένα Ζευγαρά: Κάνει προεκλογική εκστρατεία με το νέο της τραγούδι «Θα, θα»
- Πυροσβεστική: Ρεκόρ με 13 συλλήψεις σε ένα διήμερο για εμπρησμούς από αμέλεια
- Ο ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε τον Όσμαν με βίντεο – Η μέρα και η ώρα της παρουσίασής του


