Ο Μιχάλης Γ. Γιάγκας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων ορίστηκε νέος πρόεδρος του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων με απόφαση της Επιτροπής Επιλογής Προέδρων Ταμείων του υπουργείου Εργασίας την Τρίτη. Επιλογές νέων προέδρων αναμένεται να γίνουν και στα Ταμεία, Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων ΤΠΔΥ και Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα (ΤΑΠΙΤ).
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).