Μια ΑΕΚ «κίτρινο υποβρύχιο», ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά
Η ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της πέτυχε το 2x2 στα ντέρμπι, καθώς μετά το «διπλό» στο «Βικελίδης», νίκησε και τον Παναθηναϊκό 1-0 στο ΟΑΚΑ. Και αν ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε για τη δουλειά του νέου Ισπανού προπονητή της, ίσως σύντομα να δούμε το... κίτρινο υποβρύχιο της Ελλάδας. Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 2', αλλά τελικά νίκησε με το «φτωχό» 1-0, αφού είχε δοκάρι στο 18', έχασε πέναλτι στο 31' και πολλές ακόμη ευκαιρίες.
Η ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της πέτυχε το 2×2 στα ντέρμπι, καθώς μετά το «διπλό» στο «Βικελίδης», νίκησε και τον Παναθηναϊκό 1-0 στο ΟΑΚΑ.
Και αν ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε για τη δουλειά του νέου Ισπανού προπονητή της, ίσως σύντομα να δούμε το… κίτρινο υποβρύχιο της Ελλάδας.
Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 2′, αλλά τελικά νίκησε με το «φτωχό» 1-0, αφού είχε δοκάρι στο 18′, έχασε πέναλτι στο 31′ και πολλές ακόμη ευκαιρίες.
Δείτε το φωτορεπορτάζ από ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Χάος στο Παρίσι, επεισόδια οπαδών της Παρί Σεν Ζερμαίν με αστυνομικούς [video]
- Με το λογότυπο της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας φωταγωγήθηκε η Βουλή
- Ο πόλεμος στο Ιράν κοστίζει στους Αμερικανούς καταναλωτές σχεδόν 60 δισεκατομμύρια δολάρια
- Γιορτή σήμερα 31 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 31.05.2026]
- ‘Ετσι αποθέωσε η Euroleague τον Πίτερς (vid)


