Η Κέρκυρα νίκησε τον Πανσερραϊκό με 2-0 στις Σέρρες για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα, στην προσπάθειά της να μείνει στην κατηγορία. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο συνήθης ύποπτος Επστάιν, που άνοιξε το σκορ, φτάνοντας τα πέντε γκολ στη φετινή Σούπερ Λίγκα.
Η Κέρκυρα νίκησε τον Πανσερραϊκό με 2-0 στις Σέρρες για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα, στην προσπάθειά της να μείνει στην κατηγορία.
Ο συνήθης ύποπτος
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πραγματικά σαν να μην έγινε, έστω κι αν σε εκείνο το σημείο η Κέρκυρα πέτυχε το πρώτο της γκολ που ουσιαστικά έκανε και τη διαφορά στο παιχνίδι. Δράστης ο… συνήθης ύποπτος, Ντένις Επστάιν, που – στην αγαπημένη του κίνηση – εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του και την εξαιρετική μπαλιά του Στολτίδη στο 25` και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να απειλήσουν στην εκπνοή, αλλά το σουτ του Παπάζογλου δεν βρήκε στόχο.
Αλλος Πανσερραϊκός στο Β`
Στην επανάληψη, ο Πανσερραϊκός θύμιζε άλλη ομάδα. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά πήρε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και μέχρι το 50` είχε χάσει ήδη τρεις ευκαιρίες, οι δύο κλασικές, για να φέρει το ματς στα ίσια. Η είσοδος του Γεωργιάδη αντί του Αμπουμπακάρι και η άνοδος της απόδοσης του Σουμπίνιο, ήταν οι κυριότεροι λόγοι που η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο.
Ωστόσο, οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις δεν ήταν ικανές να ανατρέψουν και το αποτέλεσμα του αγώνα. Ο λόγος ήταν οι άστοχες επιλογές στην τελική προσπάθεια, αλλά και ο Κωνσταντόπουλος, που όποτε χρειάστηκε έδειξε και πάλι την κλάση του.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου
Το παιχνίδι, όσο περνούσε η ώρα, φυσιολογικά άνοιγε, με τον Πανσερραϊκό να πιέζει ρισκάροντας αρκετά και την Κέρκυρα να χτυπάει στην κόντρα. Κι αν ο Επστάιν και ο Καλαντζής, στις δύο περιπτώσεις που τους παρουσιάστηκαν, δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ματς, ο Ιωάννου έβαλε τελικά τη σφραγίδα στο σπουδαίο διπλό.
Ηταν το 88ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Μακρής εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες, μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων και την κατάλληλη στιγμή έδωσε την ασίστ στον Ιωάννου, που απλά πλάσαρε στην κενή εστία, για να γράψει το τελικό 2-0 για την ομάδα του.
Το φιλμ του αγώνα
88′ Γκολ 2-0 για την Κέρκυρα με τέρμα του Ιωάννου.
82′ Αλλαγή για την Κέρκυρα ο μακρυδημήτρης στη θέση του Καλαντζή.
77′ Κίτρινη κάρτα στον Μπέλιτς
75′ Αλλαγή για την Κέρκυρα ο Γιάντσης στη θέση του Τσίγκα.
74′ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό, ο Ανάκογλου στη θέση του Σουμπινιο.
71′ Σουτ του Καλαντζή της Κέρκυρας, η μπάλα μόλις άουτ.
70′ Κίτρινη κάρτα στον Κάστρο του Πανσερραϊκού
63′ Κίτρινη κάρτα στον Μακρή για φάουλ στον Λεοζίνιο.
54′ Αλλαγή για την Κέρκυρα, ο Ιωάννου στη θέση του Φλαβίνιο.
48′ Κίτρινη κάρτα στον Καλαντζή της Κέρκυρας για φάουλ στον Σουμπίνιο.
46′ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Ο Γεωργιάδης στη θέση του Αμπουμπακαρί.
Ξεκίνησε το Β’ ημίχρονο
Τέλος α΄ημιχρόνου
25′ ΓΚΟΛ! 0-1 Για την Κέρκυρα με σκόρερ τον Επστάιν, ύστερα από μακρινή μπαλιά του Στολτίδη.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για τα μελλοντικά πλάνα του Άρη Betsson και αποκάλυψε πως ο ιδιοκτήτης Ρίτσαρντ Σιάο έχει μεγαλεπήβολα σχέδια που συνδέονται είτε με τη Euroleague είτε ακόμη και το NBA Europe
Η ατζέντισσα του ‘Ερλινγκ Χάαλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα μίλησε με θαυμασμό για την Μπαρτσελόνα αλλά τόνισε ότι δεν έχει γίνει επαφή της με τον σταρ της Μάντσεστερ Σίτι
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας