Κανονικά στην Ρόδο το Περιστέρι με κοινή απόφαση παικτών-ΚΑΕ
Με ανακοίνωση των παικτών αλλά και της ΚΑΕ περιστερίου η ομάδα των Δυτικών προαστίων ενημερώνει ότι θα αγωνισθεί κανονικά στην πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ.
Με ανακοίνωση των παικτών αλλά και της ΚΑΕ περιστερίου η ομάδα των Δυτικών προαστίων ενημερώνει ότι θα αγωνισθεί κανονικά στην πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ.
H ανακοίνωση των παικτών: «Εμείς οι καλαθοσφαιριστές της ΚΑΕ του ΓΣ Περιστερίου αποφασίσαμε ομόφωνα όπως: στον προγραμματισμένο αγώνα με την ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/10 στη Ρόδο, να συμμετάσχουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ με ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, αποδεχόμενοι την πρόταση του αρμόδιου υφυπουργού για χρονική πίστωση ενός μήνα με σκοπό τη διευθέτηση των χρόνιων ανεπίλυτων αιτημάτων μας».
H ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Η διοίκηση της ΚΑΕ του ΓΣ Περιστερίου δηλώνει ότι εάν στον προβλεπόμενο χρόνο που ζήτησε η Πολιτεία δεν ικανοποιηθούν βασικά αιτήματα των παικτών, τότε τάσσεται αλληλέγγυα στον αγώνα τους για την ταχύτερη τακτοποίησή τους».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.