
Τέλος ο Μπος από την Φίτεσε
Παρελθόν από τον πάγκο της Φίτεσε αποτελεί ο Τέο Μπος, καθώς η διοίκηση του Ολλαδικού συλλόγου ανακοίνωσε την Πέμπτη την απομάκρυνσή του, μετά από σχεδόν τριετή παραμονή στην τεχνική ηγεσία. Ο πρώην παίκτης της ομάδας του Αρνεμ είχε αναλάβει καθήκοντα προπονητή τον Ιανουάριο του 2008, αλλά «πλήρωσε το μάρμαρο» για την κακή φετινή πορεία, που φέρνει τη Φίτεσε στη 16η θέση του Ολλανδικού πρωταθλήματος, με μόλις οκτώ βαθμούς μετά από εννέα αγώνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442