
Απόφαση άλλων η μη χορήγηση εισιτηρίων υποστηρίζει η ΠΑΕ Λάρισα
Ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζει πως η απόφαση να μην χορηγηθούν εισιτήρια στους οπαδούς της ομάδας για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν ήταν δική της, εξέδωσε η ΠΑΕ Λάρισα.
Ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζει πως η απόφαση να μην χορηγηθούν εισιτήρια στους οπαδούς της ομάδας, δεν ήταν δική της, εξέδωσε η ΠΑΕ Λάρισα.
Ο θεσσαλικός σύλλογος ανακοίνωσε πως ο λόγος που δεν θα δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς των Βυσσινί, για τον σαββατιάτικο (23/10) έκτος έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι προϊόν σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του συγκεκριμένου αγώνα και δεν προήλθε μετά από απόφαση της ΠΑΕ, ή κατόπιν συμφωνίας με τους βολιώτες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 για ακόμη μία φορά διευκρινίζει, ότι η μη χορήγηση εισιτηρίων στους φίλους της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν προήλθε από δική της απόφαση, ούτε κατόπιν συμφωνίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Τα ανωτέρω επιβεβαιώνονται πλήρως και από τα αντίστοιχα πρακτικά της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του συγκεκριμένου αγώνα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η «ουρά» της ενεργειακής κρίσης – Πότε θα αποκατασταθούν οι ροές
- Έμπολα: Η επίσκεψη του επικεφαλής του ΠΟΥ στο Κονγκό αναβλήθηκε για την Πέμπτη
- Η Βόρεια Κορέα εφαρμόζει νέες στρατηγικές για βαλλιστικούς πυραύλους και κρουζ με τεχνητή νοημοσύνη
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ





