Στην Παιανία ο Πατέρας, απολογήθηκε ο Γκοβού
Οι «πράσινοι» υποδέχονται το Σάββατο τον ΠΑΟΚ στο άδειο ΟΑΚΑ, στο πρώτο φετινό μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς και ο Νικόλας Πατέρας επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, παρακολουθώντας την τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν το ματς με τον Δικέφαλο. Στην αποστολή Σεϊταρίδης και Μαυρίας, εκτός Πετρόπουλος, Καντέ. Απολογήθηκε ο Γκοβού...
Οι «πράσινοι» υποδέχονται το Σάββατο τον ΠΑΟΚ στο άδειο ΟΑΚΑ, στο πρώτο φετινό μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς και ο Νικόλας Πατέρας επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, παρακολουθώντας την τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν το ματς με τον «δικέφαλο».
Οι περιστάσεις του ντέρμπι κάνουν την κατάσταση δυσκολότερη, καθώς οι «πράσινοι», πέραν του κόσμου τους, έχουν και πολλές απουσίες ενόψει της αναμέτρησης.
Ο Πατέρας αν και δεν μίλησε στους παίκτες, έδειξε για μια ακόμα φορά στην ομάδα ότι είναι στο πλευρό της.
Απολογήθηκε ο Γκοβού
Την απολογία του έδωσε στους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού ο Σίντνεϊ Γκοβού για το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε πριν από λίγες ημέρες. Πλέον αναμένεται να τιμωρηθεί με ένα βαρύ πρόστιμο από τη διοίκηση, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα για να δώσει εξηγήσεις.
Εμειναν εκτός Πετρόπουλος και Καντέ
Στη σημερινή (15/10) προπόνηση, οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες και ολοκλήρωσαν με δίτερμα με έμφαση στη τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Νίνης, Λέτο και Γκοβού. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Μαχλελής από την ομάδα Νέων.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ που διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Πέρα από τους τραυματίες Νίνη, Λέτο και Γκοβού εκτός της 19μελούς αποστολής έμειναν και οι Πετρόπουλος και Καντέ, που αν και γυμνάζονται κανονικά, εντούτοις δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Εκτός έμεινε και ο Φερνάντες.
Μέσα ο Γιούρκας και ο Μαυρίας
Οι 19 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι οι Τζόρβας, Καρνέζης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Πλεσί, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Γκαρσία, Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος, Δημούτσος, Μαυρίας και Σισέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Σε 3.117 ανήλθαν οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια
- Νέες σκηνές χάους στη Βουλή: Κόντρες, Κωνσταντοπούλου – προεδρείου, διακοπή και ξενύχτι στην Ολομέλεια
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στη Σλάβεν για τον Γιάγκουσιτς – Μίλησε μαζί του ο Μπενίτεθ»
- ΗΠΑ: Επιχείρηση σύλληψης μεταναστών από την ICE στο Μέιν παρά την αντίθεση των τοπικών αρχών
- Πρίγκιπας Χάρι μαινόμενος: Έκρηξη οργής εναντίον της Daily Mail – H «κόλαση» της Μέγκαν, η εκδίκηση της Νταϊάνα


