
Συνελήφθη γιατρός στη Θεσσαλονίκη για χρηματισμό
Ένας 41χρονος γιατρός-ουρολόγος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση και απάτη. Είχε προηγηθεί καταγγελία συγγενούς ασθενή του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» -στο οποίο εργαζόταν παλαιότερα ο 41χρονος ότι ο συγκεκριμένος γιατρός της ζήτησε 600 ευρώ για να μεσολαβήσει προκειμένου ο πατέρας της να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση νωρίτερα από ό,τι κανονικά προβλεπόταν. Η γυναίκα μετά την καταγγελία έκλεισε ραντεβού με τον γιατρό στο νοσοκομείο και μόλις εκείνος παρέλαβε τα χρήματα, τα οποία είχαν προσημειωθεί από αστυνομικούς, συνελήφθη. Ο 41χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
- Ο Ερντογάν στη συνάντηση με τον Τραμπ κέρδισε τη «μάχη», αγωνίζεται για να κερδίσει και τον «πόλεμο» – Δεδομένος σύμμαχος η Ελλάδα
- «Λύγισε» ο Λουίς Ντίας: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας (vid)
- Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Παναγόπουλος
- Η αυθεντική πλευρά των Κυκλάδων: Η Άνδρος πρωταγωνιστεί σε γαλλικά ταξιδιωτικά αφιερώματα
- Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Ρακόφ
- Κρήτη: Αγνοείται ψαροντουφεκάς – Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του
- Το τέλος του «αφηγήματος» και η απώλεια της ψυχραιμίας για τη Νέα Δημοκρατία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442