
Έτοιμος ο Σκόκο για το ματς με τον Άρη
Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Νάτσο Σκόκο, που ακολούθησε χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα της Δευτέρας και έτσι δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου. Ατομικό ο Γεωργέας, απουσίασε ο Πατσατζόγλου, ενώ επέστρεψαν Ντιόπ και Γιάχιτς.
Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Νάτσο Σκόκο, που ακολούθησε χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα της Δευτέρας και έτσι δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου. Ατομικό ο Γεωργέας, απουσίασε ο Πατσατζόγλου, ενώ επέστρεψαν Ντιόπ και Γιάχιτς.
Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Νάτσο Σκόκο να προπονείται χωρίς πρόβλημα και τον υπολογίζει βέβαια για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας, με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αντίθετα, ο Νίκος Γεωργέας συνεχίζει να προπονείται μόνος του ακολουθώντας τρέξιμο και αποθεραπεία, ενώ ο Χρήστος Πατσατζόγλου παρέμεινε κλινήρης, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση στο αναπνευστικό.
Υποβλήθηκε μάλιστα και σε εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Στο μεταξύ, την πρώτη τους γνωριμία με το νέο τεχνικό της ομάδας, είχαν οι Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και Σανέλ Γιάχιτς, που επέστρεψαν από άδεια και υποχρεώσεις με την Εθνική Βοσνίας αντίστοιχα.
Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί, κάτι που θα συνεχίσει να συμβαίνει από δω και πέρα. Κι αυτό γιατί ο Χιμένεθ θέλει όλες οι προπονήσεις να γίνονται πρωί, καθώς πιστεύει πως είναι η πλέον ιδανική ώρα για να ανταπεξέλθει ο οργανισμός στο 100%. Εξάλλου, έχει ζητήσει οι παίκτες να είναι παρόντες τουλάχιστον 1,5-2 ώρες πριν την προπόνηση, ώστε να παίρνουν όλοι μαζί πρωινό, για να υπάρξει σύσφιξη των σχέσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»


