Ο Ολυμπιακός πήρε τη… ρεβάνς με νίκη επί της ΕΑΠ στην Πάτρα
Φιλική... ρεβάνς απέναντι στην ΕΑΠ πήρε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 3-1 στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες στην Πάτρα. Οι παίκτες του Φλάβιο Γκουλινέλι παρουσιάστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι και με υποδειγματική αμυντική λειτουργία, έκαναν το 1-1 στα φιλικά παιχνίδια των δύο ομάδων.
Φιλική… ρεβάνς απέναντι στην ΕΑΠ πήρε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 3-1 στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες στην Πάτρα. Οι παίκτες του Φλάβιο Γκουλινέλι παρουσιάστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι και με υποδειγματική αμυντική λειτουργία, έκαναν το 1-1 στα φιλικά παιχνίδια των δύο ομάδων.
Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Φλάβιο Γκουλινέλι, ανέφερε: «Παρουσιαστήκαμε αρκετά βελτιωμένοι στο σημερινό φιλικό, είχαμε φρεσκάδα και ήμασταν καλύτεροι σε πολλούς τομείς. Δεν έχει σημασία το σκορ, είμαστε λίγες μέρες όλοι μαζί, περιμένουμε τον Ζέκοφ να μπει στην ομάδα και ελπίζω να είναι σε καλή κατάσταση».
«Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Στο σημερινό φιλικό κάναμε κάποια λάθη παραπάνω σε σχέση με χθες, δεν είχαμε την φρεσκάδα που έπρεπε και για αυτό χάσαμε από Ολυμπιακό. Πάντως σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουμε περιθώρια βελτίωσης».
«Να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»
Από τους παίκτες, ο λίμπερο των πατρινών, Γιώργος Στεφάνου, τόνισε: «Όσο περνά ο καιρός γνωριζόμαστε, γινόμαστε καλύτεροι και αυτό είναι θετικό. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και αυτό φάνηκε απέναντι στα παιχνίδια με Ολυμπιακό όπου για μένα δείξαμε έντονα στοιχεία ομαδικότητας. Στόχος μας είναι μέχρι την πρεμιέρα να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε καλό βόλεϊ. Αν μπορέσουμε να το συνδυάσουμε με καλά αποτελέσματα, τότε θα είναι ότι καλύτερο».
ΕΑΠ ΛΟΥΞ (Χριστόπουλος): Κουρνέτας 2 (1 άσο), Ροντρίγκο 6 (77% στην υποδοχή), Ασπιώτης 11 (4 μπλοκ, 44% στην υποδοχή), Ντορνέλας 12 (43% στην επίθεση), Σουλτανόπουλος 8 (3 μπλοκ), Κιτσαντάς 12 (3 μπλοκ), λίμπερο ο Στεφάνου με 77%, (Μαντέκας 3, Λαμπρόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γκουλινέλι): Τζούριτς 21 (5 μπλοκ με 38% στην επίθεση), Ανδρεάδης 9 (4 μπλοκ), Ντεσπέιν 7 (64% στην επίθεση), Κραλ 10 ( 2 άσους με 70% στην επίθεση), Φιλίποβ, Γιαμπλόνσκι 14 (1 άσο με 82 % στην υποδοχή), λίμπερο ο Κουζούνης με 70%, (Φράγκος 2, Κοκκινάκης 1).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
- Φορτούνης: «Χαίρομαι να παίζω για τον Ολυμπιακό» (vid)
- ‘Αλλαξε χέρια η ΑΕΛ: Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης
- Έσε στο «in» μετά τη νίκη επί της Ρακόφ: «Ήταν ένα καλό τεστ» (vid)
- Ο ‘Αρης στην Πτολεμαΐδα για προετοιμασία (pics)
- Ο Κολιτσόπουλος πήρε χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U20!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442