
Αποχώρησε από την προπόνηση της Γερμανίας ο Οζίλ
Ο Μεσούτ Οζίλ αποχώρισε από την προπόνηση της εθνικής Γερμανίας εξαιτίας ενός αιματώματος στο γόνατο, όμως αναμένεται να ταξιδέψει στο Καζακστάν για τον αγώνα των «πάντσερ» με την ομώνυμη ασιατική εθνική ομάδα την προσεχή Τρίτη, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2012.
Ο Μεσούτ Οζίλ αποχώρισε από τη σημερινή προπόνηση της εθνικής Γερμανίας εξαιτίας ενός αιματώματος στο γόνατο, όμως αναμένεται να ταξιδέψει στο Καζακστάν για τον αγώνα των «πάντσερ» με την ομώνυμη ασιατική εθνική ομάδα την προσεχή Τρίτη, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2012.
Ο 22χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, που σκόραρε χθες το βράδυ στη νίκη επί της Τουρκίας με 3-0 (πέτυχε το δεύτερο γκολ), θα δοκιμάσει το πόδι του στην τελευταία προπόνηση, τη Δευτέρα.
«Κατά πάσα πιθανότητα ο Οζίλ δεν θα λάβει μέρος στην προπόνηση της Κυριακής, αν και οι γιατροί ελπίζουν ότι το αιμάτωμα θα υποχωρήσει στις επόμενες 24 ώρες. Θα πρέπει πάντως να μπορεί να ταξιδέψει το βράδυ της Δευτέρας στο Καζακστάν», δήλωσε η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (DFB).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιώργος Παπανδρέου για τη δήλωση Σέρβας υπουργού για το Κόσοβο: Η εθνοκάθαρση δεν είναι πολιτική επιλογή
- Πιστός στα… γούρια ο πρόεδρος της Αργεντινής: «Θα δω τον τελικό του Μουντιάλ από την τηλεόραση»
- «Τα παντελόνια-θάνατος της Zara»: Οι influencer τα θεωρούν τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο
- Φοιτητική στέγη: Γολγοθάς η εύρεση φοιτητικής κατοικίας – Στα ύψη τα ενοίκια, πολλά τα ασυντήρητα σπίτια
- Ιαπωνία: Νέοι κανόνες για την αυτοκρατορική διαδοχή – Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των γυναικών από τον θρόνο
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ



