Αποχώρησε από την προπόνηση της Γερμανίας ο Οζίλ
Ο Μεσούτ Οζίλ αποχώρισε από την προπόνηση της εθνικής Γερμανίας εξαιτίας ενός αιματώματος στο γόνατο, όμως αναμένεται να ταξιδέψει στο Καζακστάν για τον αγώνα των «πάντσερ» με την ομώνυμη ασιατική εθνική ομάδα την προσεχή Τρίτη, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2012.
Ο Μεσούτ Οζίλ αποχώρισε από τη σημερινή προπόνηση της εθνικής Γερμανίας εξαιτίας ενός αιματώματος στο γόνατο, όμως αναμένεται να ταξιδέψει στο Καζακστάν για τον αγώνα των «πάντσερ» με την ομώνυμη ασιατική εθνική ομάδα την προσεχή Τρίτη, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2012.
Ο 22χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, που σκόραρε χθες το βράδυ στη νίκη επί της Τουρκίας με 3-0 (πέτυχε το δεύτερο γκολ), θα δοκιμάσει το πόδι του στην τελευταία προπόνηση, τη Δευτέρα.
«Κατά πάσα πιθανότητα ο Οζίλ δεν θα λάβει μέρος στην προπόνηση της Κυριακής, αν και οι γιατροί ελπίζουν ότι το αιμάτωμα θα υποχωρήσει στις επόμενες 24 ώρες. Θα πρέπει πάντως να μπορεί να ταξιδέψει το βράδυ της Δευτέρας στο Καζακστάν», δήλωσε η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (DFB).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υεμένη: Εκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σκοτώνει 5 μέλη των δυνάμεων που υποστηρίζονται από τη Σαουδική Αραβία
- ΗΠΑ: Δικαστής απαγορεύει στην κυβέρνηση Τραμπ να εξετάσει κατασχεμένες συσκευές δημοσιογράφου
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
