Μείωση 28% κατέγραψε το ταμειακό έλλειμμα του Προϋπολογισμού στο 9μηνο
Την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2010 το ταμειακό έλλειμμα της Κεντρικής Κυβέρνησης (καθαρό αποτέλεσμα κρατικού προϋπολογισμού με λογαριασμούς διαχείρισης χρέους) μειώθηκε σε 18, 5 δισ. ευρώ έναντι ελλείμματος 25,6 δισ. ευρώ στην αντίστοιχη περίοδο του 2009. Τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού αυξήθηκαν σε 36,1 δισ. ευρώ, ενώ οι δαπάνες το μειώθηκαν σε 48,89 δισ. ευρώ.
Την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2010 το ταμειακό έλλειμμα της Κεντρικής Κυβέρνησης (καθαρό αποτέλεσμα κρατικού προϋπολογισμού με λογαριασμούς διαχείρισης χρέους) μειώθηκε σε 18, 5 δισ. ευρώ έναντι ελλείμματος 25,6 δισ. ευρώ στην αντίστοιχη περίοδο του 2009.
Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος, κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού αυξήθηκαν σε 36,1 δισ. ευρώ από 34,9 δισ. ευρώ πέρυσι. Όσον αφορά στις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, το πρώτο εννεάμηνο του έτους μειώθηκαν σε 48,89 δισ. ευρώ από 54,1 δισ. ευρώ πέρυσι.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών