Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Κάθε χρόνο θα αναπροσαρμόζονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων
Το ισχύον σύστημα προσδιορισμού αντικειμενικών αξιών θα αυτοματοποιηθεί προκειμένου να παρακολουθούνται οι αγοραίες τιμές και οι αντικειμενικές να αναπροσαρμόζονται αναλόγως ανά έτος. Το σύστημα θα επεκταθεί στα εκτός σχεδίου πόλης ακίνητα.
Το ισχύον σύστημα προσδιορισμού αντικειμενικών αξιών θα αυτοματοποιηθεί προκειμένου να παρακολουθούνται οι αγοραίες τιμές και οι αντικειμενικές να αναπροσαρμόζονται αναλόγως ανά έτος.
Αυτό ανέφερε την Τρίτη κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών σε συνομιλία του με δημοσιογράφους και αποκάλυψε ότι το σύστημα αντικειμενικού προσδιορισμού -τιμές ζώνης- θα επεκταθεί στα εκτός σχεδίου πόλης ακίνητα.
Για τις αντικειμενικές αξίες είπε πως οι αλλαγές θα γίνουν σε τρεις δόσεις την επόμενη τριετία.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!