
Εύκολη νίκη για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχασε βαθμούς η Χάιντουκ Σπλιτ
Αλλαγή σκηνικού στο πρωτάθλημα Κροατίας μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής. Η Χάιντουκ Σπλιτ, αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Κάρλοβατς κι έτσι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ (αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην ίδια διοργάνωση) ανέβηκε πρώτη, χάρη στην εύκολη νίκη της με 4-0 επί της Ιστρα στο «Μαξιμίρ». Για την ομάδα του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς σκόραραν οι Σιλβέστρ (2′), Μπεκιράι (12′) και Σαμίρ (25′ και 35′ με πέναλτι).
Η Ντιναμό έφτασε τους 23 βαθμούς έναντι 22 της Χάιντουκ, η οποία προηγήθηκε της Κάρλοβατς με τον Βούκουσιτς στο 25′, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στον 66′ από τον Νόβινιτς και πλέον ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης με την συμπολίτισσά της Ραντνίτσκι.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442