Μερικός εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ μεταξύ Ξάνθης και Δράμας
Αμαξοστοιχία του ΟΣΕ ακινητοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Ξάνθης και Δράμας στην περιοχή Λιβερά με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκης, όταν τέσσερις τροχοί βγήκαν έξω από τη σιδηροδρομική γραμμή. Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 22 επιβάτες, από τους οποίους δεν τραυματίστηκε κανείς. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται.
Αμαξοστοιχία του ΟΣΕ ακινητοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, μεταξύ Ξάνθης και Δράμας στην περιοχή Λιβερά με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Την ακινητοποίηση του συρμού προκάλεσε η έξοδος από την σιδηροδρομική γραμμή του συστήματος τεσσάρων από τους οκτώ τροχούς.
Στην αμαξοστοιχία 445, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κωνσταντινούπολη σε Θεσσαλονίκη επέβαιναν 22 επιβάτες, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ απέστειλε στο σημείο πούλμαν προκειμένου οι επιβάτες να μεταφερθούν στον τελικό προορισμό τους.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνά επιτροπή από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τη ΕΔΙΣΥ και τον ΟΣΕ.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων