Το ενδεχόμενο να αφήσει το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για χάρη του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου εξετάζουν στην Τότεναμ.
Το νέο στάδιο που θα χρησιμοποιηθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, φαντάζει ως πλέον ιδανική επιλογή μέχρι να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της ομάδας, στη φυσική της περιοχή, στο Χάριγκνεϊ.
Τα σχέδια για την κατασκευή του νέου της γηπέδου στην περιοχή έχουν ήδη εγκριθεί, αλλά οι διαδικασίες καταστασκευής θα πάρουν αρκετό χρόνο.
Σε αυτό το διάστημα, οι διοικούντες της ομάδας εξετάζουν πολύ σοβαρά την πιθανότητα να δίνουν τα «σπιρούνια» τα παιχνίδια τους, σε ένα μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο γήπεδο.
Ο Τεό Μαλεντόν τόνισε μετά την πρόκριση επί της Βαλένθια ότι τα προβλήματα τραυματισμών θα πρέπει να αποτελέσουν έξτρα κίνητρο για τη Ρεάλ στον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.
Στον τελικό της Euroleague ο Σέρχιο Γιουλ αναμένεται να φτάσει σε συμμετοχές Final Four τον Κώστα Σλούκα, ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Ρεάλ επί της Βαλένθια, ξεκαθάρισε πως ο Γκαρούμπα τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από τον τελικό με τον Ολυμπιακό.