Εθνικός και Βέροια συμπλήρωσαν τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήραν ο Εθνικός, που νίκησε στην παράταση 2-1 τον ΠΑΟ Ρουφ και η Βέροια που επικράτησε 1-0 στον Τύρναβο επί της ομώνυμης ομάδας. Παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι γηπεδούχοι.
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήραν ο Εθνικός, που νίκησε στην παράταση 2-1 τον ΠΑΟ Ρουφ και η Βέροια που επικράτησε 1-0 στον Τύρναβο της ομώνυμης ομάδας.
Ο Εθνικός, αν και δύσκολα έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΟ Ρουφ και πήρε την πρόκριση.
Οι «κυανόλευκοι» (που φορούσαν κίτρινες φανέλες και γκρι σορτσάκια) προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Περέιρα στο 18′, όμως ο Καφές κατάφερε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να ισοφαρίσει για τους «ερυθρόλευκους» και να στείλει το ματς στην παράταση.
Τελικά, ο Τσεμπερίδης στο 114′ έδωσε τη νίκη και το εισιτήριο της πρόκρισης στην ομάδα του Πειραιά.
Στο άλλο παιχνίδι, η Βέροια με γκολ του Μπαργκάν στο 57′ νίκησε 1-0 τον Τύρναβο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Ωστόσο, η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα έχει παράπονα από τη διαιτησία, καθώς διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που έγινε τον Σκούπρα από τον Αμαραντίδη και το οποίο ο διαιτητής αγνόησε.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστές τις αρχικές επιλογές του για το φιλικό τεστ απέναντι στην Ουγγαρία. Εκτός έμειναν όπως αναμενόταν οι Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης και Καρέτσας.
LIVE: Ελλάδα – Γερμανία. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Γερμανία για τα προκριματικά του Euro U21. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Οι «μάχες» που ακολουθούν είναι πολλές και ο Μπαρτζώκας κέρδισε χθες πολλά με την επιλογή του Χολ στην δωδεκάδα των πρωταθλητών, αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Λαρεντζάκη
Χριστόφορος Ευαγγελάτος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας