Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Επιφυλάξεις φορέων επί του νομοσχεδίου για τους δασικούς χάρτες
Επιφυλακτικοί εμφανίστηκαν οι αρμόδιοι φορείς που κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος για την Χρηματοδότηση Περιβαλλοντικών Παρεμβάσεων, Πράσινο Ταμείου και Κύρωση Δασικών Χαρτών.
Επιφυλακτικοί εμφανίστηκαν οι αρμόδιοι φορείς που κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος για την Χρηματοδότηση Περιβαλλοντικών Παρεμβάσεων, Πράσινο Ταμείου και Κύρωση Δασικών Χαρτών.
Οι προβληματισμοί και αντιρρήσεις τους εστιάστηκαν κυρίως στα άρθρα που αφορούν την κατάρτιση δασικών χαρτών, τους οικισμούς και τη δημιουργία του Πράσινου Ταμείου.
Απαντώντας στα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με την επίμαχη διάταξη, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης αναγνώρισε ότι υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες γιατί ποτέ δεν τηρήθηκε το «άπαξ δάσος, πάντα δάσος».
«Ξέρουμε ότι δεν φέρνουμε το τέλειο νομοσχέδιο. Όμως το στοίχημα το δικό μας ήταν εξ αρχής να νοικοκυρέψουμε αυτό το άναρχο καθεστώς. Θέλουμε ή όχι δασικούς χάρτες; Παίρνουμε το ρίσκο να προχωρήσουμε τη διαδικασία ή αφήνουμε τις συντεχνίες να συνεχίσουν το πάρτι τους», σχολίασε από την πλευρά του, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Θάνος Μωραΐτης.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου