
Αυξήθηκαν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες τον Αύγουστο
Αύξηση στα 219,1 δισ. ευρώ σημείωσαν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες τον Αύγουστο, εξαιρώντας τις καταθέσεις της κεντρικής κυβέρνησης και των χρηματοπιστωτικών οργανισμών, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ). Η αύξηση αυτή αποτελεί την πρώτη μετά από επτά μήνες πτωτικής πορείας.
Αύξηση στα 219,1 δισ. ευρώ σημείωσαν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες τον Αύγουστο, εξαιρώντας τις καταθέσεις της κεντρικής κυβέρνησης και των χρηματοπιστωτικών οργανισμών, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), όπως αναφέρει το Reuters.
Η αύξηση των καταθέσεων τον Αύγουστο αποτελεί την πρώτη μετά από επτά μήνες πτωτικής πορείας. Τον Ιούλιο, οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είχαν διαμορφωθεί στα 218,4 δισ. ευρώ.
Άνοδο σημείωσαν οι τραπεζικές καταθέσεις και σε άλλες περιφερειακές χώρες της ευρωζώνης τον προηγούμενο μήνα, όπως στην Πορτογαλία και στην Ισπανία, ενώ οι καταθέσεις στην Ιρλανδία υποχώρησαν ελαφρώς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αντώνης Φωστιέρης: Το αδιόρατο νήμα, η σοφή νομοτέλεια της ποίησης
- Γαλλία: Δυσμενείς οι καιρικές συνθήκες για τις πυρκαγιές – Εκκενώθηκαν τουριστικές υποδομές στην ακτή του Ατλαντικού
- Οι πρώτες δηλώσεις του Ορτέγκα που ήρθε στην Αθήνα – «Πάντα πρωταθλητές με τον Ολυμπιακό» (pics+vids)
- Σύρος: Τελευταίο «αντίο» στη διασώστρια – Νέα αυτοψία ζήτησε η ανακρίτρια, σε εξέλιξη η απολογία του ζευγαριού
- Νέα σενάρια για Γουέστμπρουκ: «Υπάρχουν αναφορές στην Ευρώπη για Παναθηναϊκό, Χάποελ και Ντουμπάι» (pic)
- ΚΚΕ: Απαράδεκτη κυβερνητική παρέμβαση στην εσωτερική λειτουργία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
