Συνεχίζει να εκπλήσσει η Χέρκουλες, «διπλά» από Αλμερία και Χετάφε
Με δύο γκολ του Νταβίντ Τρεζεγκέ μέσα σε 17 λεπτά (21' πέν, 38') η Χέρκουλες έκανε μία ακόμη έκπληξη στην πριμέρα ντιβιζιόν. Μεγάλες εκτός έδρας νίκες πέτυχαν Χετάφε και Αλμερία επί των Σανταντέρ και Λα Κορούνια αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ήταν βασικός σε όλο το 90λεπτο με τη Ράσινγκ, αλλά δεν βοήθησε την ομάδα του να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα της Μαδρίτης.
Μεγάλες εκτός έδρας νίκες πέτυχαν Χετάφε και Αλμερία επί των Σανταντέρ και Λα Κορούνια αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ήταν βασικός σε όλο το 90λεπτο με τη Ράσινγκ, αλλά δεν βοήθησε την ομάδα του να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα της Μαδρίτης. Με δύο γκολ του Ούτσε στα πρώτα 19 λεπτά, η Αλμερία πέρασε από τη Γαλικία και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Με δύο γκολ του Νταβίντ Τρεζεγκέ μέσα σε 17 λεπτά (21′ πέν, 38′) η Χέρκουλες έκανε μία ακόμη έκπληξη στην πριμέρα ντιβιζιόν. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής η «νεοφώτιστη» ομάδα στην πριμέρα ντιβιζιόν επικράτησε 2-0 της Σεβίλης, η οποία απογοήτευσε και πάλι με την απόδοσή της.
Πολύτιμη νίκη με 1-0 πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Σαραγόσα. Οι «ροχιμπλάνκος» πήραν πολύ δύσκολα το «τρίποντο», καθώς από το 60ό λεπτό αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Αντόνιο Ρέγες.
Τα αποτελέσματα της Κυριακής (5η αγωνιστική)
Σανταντέρ-Χετάφε 0-1 (16′ Σάντσες)
Λα Κορούνια-Αλμερία 0-2 (4′, 19′ Ούτσε)
Εσπανιόλ-Οσασούνα 1-0 (25′ Αλβάρο)
Μαγιόρκα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0 (7′, 62′ Καβενάγκι)
Χέρκουλες-Σεβίλη 2-0 (21′ πεν., 38′ Τρεζεγκέ)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Σαραγόσα 1-0 (20′ Ντιέγκο Κόστα) Και τη Δευτέρα
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι