«Διπλό» της ΠΣΖ, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει η «νεοφώτιστη» Μπρεστ
Δίκαιη εκτός έδρας νίκη με 2-0 πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν επί της Λανς για την 7η αγωνιστική του σαμπιονά. Η «νεοφώτιστη» Μπρεστ εξακολουθεί να εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος Γαλλίας. Το ντέρμπι Τουλούζ - Λιλ δεν ανέδειξε νικητή (1-1).
Δίκαιη εκτός έδρας νίκη με 2-0 πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν επί της Λανς για την 7η αγωνιστική του σαμπιονά. Το «τρίποντο» ήρθε για τους «πρωτευουσιάνους» στο δεύτερο ημίχρονο, με το Νενέ να «σφραγίζει» τη νίκη στο 90′.
Η «νεοφώτιστη» Μπρεστ εξακολουθεί να εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος Γαλλίας. Με γκολ του Ρο επικράτησε 1-0 της Βαλανσιέν και πλασαρίστηκε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο Φίλιππος Δάρλας έμεινε εκτός αποστολής για τους γηπεδούχους.
Το ντέρμπι Τουλούζ – Λιλ δεν ανέδειξε νικητή (1-1), με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, αλλά 15 λεπτά πριν το τέλος οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών