Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
weather-icon 27o
ps. post
scriptum

Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν

Πλώρη για τη Γάζα βάζει μέχρι τα τέλη του 2010 ο δεύτερος «Στόλος της Ελευθερίας»

Πλώρη για τη Γάζα βάζει μέχρι τα τέλη του 2010 ο δεύτερος «Στόλος της Ελευθερίας»

Μέχρι τέλος του χρόνου εκτιμάται ότι θα αναχωρήσει για τη Γάζα ο δεύτερος «Στόλος της Ελευθερίας», όπως ανακοίνωσαν τα μέλη της πρωτοβουλίας «Ελευθερία για τη Γάζα». Η δεύτερη αποστολή θα είναι αναβαθμισμένη τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών από χώρες που πρωταγωνιστούν στη διεθνή πολιτική σκηνή.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Μέχρι τέλος του χρόνου εκτιμάται ότι θα αναχωρήσει για τη Γάζα ο δεύτερος «Στόλος της Ελευθερίας».

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν τα μέλη της πρωτοβουλίας «Ελευθερία για τη Γάζα», παρουσία και μελών από τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες από τις χώρες που συμμετέχουν στο Στόλο, τονίστηκε ότι μέχρι τέλος του χρόνου τα πλοία θα είναι έτοιμα να αναχωρήσουν, ωστόσο διευκρινίστηκε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις και τη στάση του Ισραήλ.

Στο Στόλο μέχρι στιγμής συμμετέχουν οκτώ πλοία, ενώ εκτιμάται ότι μέχρι την ημερομηνία αναχώρησής του θα ενταχθούν τουλάχιστον ακόμη δύο.

Επισημάνθηκε επίσης ότι η δεύτερη αποστολή θα είναι αναβαθμισμένη τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών από χώρες που πρωταγωνιστούν στη διεθνή πολιτική σκηνή.

Ο πρώτος στόλος είχε αναχωρήσει για τη Γάζα στα τέλη Μαΐου και είχε δεχθεί επίθεση στις 31 Μαΐου από άνδρες του Ισραηλινού στρατού, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν εννέα άτομα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
Cookies