Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί τελικά το Φεστιβάλ Αφρικανών Γυναικών
Το απόγευμα της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά το τρίτο Φεστιβάλ της Ένωσης Αφρικανών Γυναικών. Η εκδήλωση είχε αρχικά ακυρωθεί με απόφαση του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας.
Το απόγευμα της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά το τρίτο Φεστιβάλ της Ένωσης Αφρικανών Γυναικών στην πλατεία Αμερικής.
Η εκδήλωση είχε αρχικά ακυρωθεί με απόφαση του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος είχε επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας.
Σε ανακοίνωσή του το «Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών», σημειώνει ότι το Σάββατο -λόγω της βροχής- δεν έγινε δυνατή η τοποθέτηση του ηλεκτρολογικού μηχανισμού, ωστόσο, αυτό θα γίνει την Κυριακή.
Μέλη του Κυριακάτικου Σχολείου έχουν αναλάβει να περιφρουρήσουν το χώρο προκειμένου να μην προκληθούν επεισόδια.
Για το θέμα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν απευθύνει ερώτηση προς τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή και Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων