Ταπεινωτική ήττα με 3-1 από την Παλέρμο για τη Γιουβέντους
Το 4-0 επί της Ουντινέζε στο Φρίουλι την προηγούμενη αγωνιστική έκανε τους οπαδούς της Γιουβέντους να αναθαρρήσουν, την Πέμπτη όμως... προσγειώθηκαν άσχημα. Οι «μπιανκονέρι» γνώρισαν ταπεινωτική ήττα με 3-1 από την Παλέρμο - η οποία πριν την 4η αγωνιστική είχε μόλις έναν βαθμό - στο «Κομουνάλε» και έμειναν στους 4 βαθμούς.
Το 4-0 επί της Ουντινέζε στο Φρίουλι την προηγούμενη αγωνιστική έκανε τους οπαδούς της Γιουβέντους να αναθαρρήσουν, την Πέμπτη όμως… προσγειώθηκαν άσχημα. Οι «μπιανκονέρι» γνώρισαν ταπεινωτική ήττα με 3-1 από την Παλέρμο – η οποία πριν την 4η αγωνιστική είχε μόλις έναν βαθμό – στο «Κομουνάλε» και έμειναν στους 4 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την αντίπαλό τους, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό προηγήθηκαν στο σκορ με τον Παστόρε που πήρε το… ριμπάουντ από την απόκρουση του Στοράρι σε σουτ του Πινίγια.
Ο Ντελ Πιέρο ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης της Μεγάλης Κυρίας και θα μπορούσε να έχει ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι ήδη από το πρώτο μέρος, αλλά δύο προσπάθειες του, η μία με απευθείας εκτέλεση φάουλ και η άλλη με σουτ, σταμάτησαν στον Σιρίγκου και στο δοκάρι. Δοκάρι πριν τη λήξη του ημιχρόνου είχε και η Παλέρμο με τον σκόρερ της στο 41ο λεπτό.
Στην επανάληψη, η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυνατά, με τον Ντελ Νέρι να φρεσκάρει την επίθεση με την είσοδο του Ιακουίντα και Ντελ Πιέρο και Κράσιτς στάθηκαν άτυχοι στις προσπάθειές τους. Στο 62′ ήρθε η ψυχρολουσία με τον Ιλισιτς να κάνει το 2-0 και στο 85` ο Μπόβο… έκοψε τα φτερά των γηπεδούχων ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Ο Ιακουίντα κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά σε 3-1 δύο λεπτά αργότερα, αλλά παρά την πίεση της Γιουβέντους μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, η ομάδα του Τορίνο υποχρεώθηκε στη 2η ήττα της τη φετινή σεζόν.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κανονική διάρκεια της Euroleague, την ώρα που ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συγκατοίκησε με τον Σιλβέν Φρανσίσκο στην κορυφή της λίστας με τα εύστοχα «τρίποντα».
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.