Πολύ πιο σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Ντάιγκο Κομπαγιάσι. Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής του Ηρακλή υπέστη θλάση προσαγωγών και προβλέπεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα ενός μήνα!
Πολύ πιο σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Ντάιγκο Κομπαγιάσι. Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής του Ηρακλή υπέστη θλάση προσαγωγών και προβλέπεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα ενός μήνα!
Αναμφίβολα πρόκειται για μια εξέλιξη που διαμόρφωσε προβληματισμό στις τάξεις του τεχνικού επιτελείου, αφού θα πρέπει να βρει μια «σταθερή» λύση για την αντικατάσταση του Κομπαγιάσι.
Το βέβαιο είναι ότι ενόψει του αγώνα με την Καβάλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα ώστε να βρει τον αντικαταστάτη του Ιάπωνα. Δεν τον υπολόγιζε εξάλλου για το βασικό σχήμα για δύο λόγους.
Καταρχήν διότι (αν και δεν είχε διευκρινιστεί το μέγεθος του τραυματισμού) έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και κατά δεύτερον, ο Κομπαγιάσι δεν έδειχνε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Συν τοις άλλοις, στην διάθεσή του βρίσκονται πλέον αρκετοί ακραίοι επιθετικοί.
Ο Καρίμ Σολτάνι για 3η διαδοχική προπόνηση έβγαλε όλο το πρόγραμμα, πράγμα που σημαίνει ότι υπολογίζεται για την αριστερή πλευρά της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Βικτοράς Γιάκομπ στην κορυφή της επίθεσης, ενώ για τις άλλες δύο θέσεις (στο 4-2-3-1) υπάρχουν ερωτηματικά.
Αν δηλαδή ο Ουζουνίδης επιλέξει να βάλει στην δεξιά πτέρυγα τον Μπόγκτναν Μάρα ή τον Μίρνες Σίσιτς. Αναλόγως πάντως θα βγει και το όνομα του επιτελικού μέσου.
Σε ότι αφορά τις θέσεις των αμυντικών χαφ, η εξαιρετική απόδοση του Ντάνι με την Λάρισα δεν προκαλεί αμφιβολίες και δίπλα του θα είναι ο Παπαστεριανός ο οποίος, στο ίδιο παιχνίδι, έδειξε ότι βρίσκει ρυθμό. Στο κέντρο της άμυνας, όλα δείχνουν ότι θα συνεργαστούν οι Κατσαμπής, Χοσέμι, ο Αραμπατζής θα παίξει στη δεξιά πλευρά και ο Πάμπλο Λίμα στην αντίστοιχη αριστερή.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.