
Αντίθετος ο Ερασιτέχνης με τη μεταφορά της έδρας της ΚΑΕ Πανελλήνιος
Η απόφαση της ΚΑΕ Πανελλήνιος να χρησιμοποιήσει ως έδρα για φέτος το Χαλκιοπούλειο της Λαμίας, δεν βρήκε σύμφωνη τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, ο οποίος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι δεν θα διστάσει να « ...ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά του για να προασπίσει τα συμφέροντα του ιστορικού συλλόγου».
Η απόφαση της ΚΑΕ Πανελλήνιος να χρησιμοποιήσει ως έδρα για φέτος το Χαλκιοπούλειο της Λαμίας, δεν βρήκε σύμφωνη τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, ο οποίος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι δεν θα διστάσει να « …ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά του για να προασπίσει τα συμφέροντα του ιστορικού συλλόγου».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Πανελληνίου:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου ΓΣ στη συνεδρίαση της Τρίτης 21/9/2010 εξέτασε διεξοδικά την κατάσταση που επιδιώκει να δημιουργήσει η ΚΑΕ και αποφάσισε να κάνει γνωστά στο φίλαθλο κοινό τα ακόλουθα:
1. Η διοίκηση του ερασιτεχνικού συλλόγου Πανελλήνιος ΓΣ απορρίπτει κατηγορηματικά την προσπάθεια της ΚΑΕ να μεταφέρει την έδρα της ομάδας μπάσκετ στη Λαμία ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη και θεωρεί ότι η ενέργεια αυτή αντιβαίνει στο Νόμο.
2. Απευθύνει ερώτημα στη διοίκηση της ΚΑΕ να πληροφορήσει τις αρμόδιες αρχές και τους φιλάθλους πότε και πού συνήλθε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ που ενέκρινε την απόφαση μεταφοράς της έδρας, όπως ορίζει ο αθλητικός Νόμος.
3. Καταγγέλλει ως το λιγότερο παράτυπη όποια σχετική απόφαση, αφού σύμφωνα με το Νόμο δεν προσκλήθηκε ούτε μετέχει στη διοίκηση της ΚΑΕ νόμιμα εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του Πανελληνίου, ως του ερασιτεχνικού συλλόγου από τον όποιο «γεννήθηκε» η ΚΑΕ Πανελλήνιος στην οποία διατηρεί το νόμιμο ποσοστό 10% των μετοχών της.
4. Καλεί τη διοίκηση της ΚΑΕ αντί να προβαίνει σε απειλές ή «επιθετικές» ενέργειες να εκπληρώσει τις χρονίζουσες οικονομικές οφειλές της προς τον Πανελλήνιο Γ, καταβάλλοντας τα νόμιμα ποσοστά από τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγούς, διαφημίσεις, χρήση εγκαταστάσεων κ.λπ.
Η διοίκηση του Πανελληνίου ΓΣ δηλώνει με λύπη της ότι για να προασπίσει τα συμφέροντα του ιστορικού συλλόγου θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
- To Λας Βέγκας πλησιάζει στο NBA: Επενδυτικό σχέδιο 8 δισ. δολαρίων για τη νέα ομάδα
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Οι ιστορικές τιτανομαχίες της τετράδας – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα ως τον τελικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442