Αιματηρή αεροπορική επιδρομή του κολομβιανού στρατού κατά αριστερών ανταρτών
Τουλάχιστον 22 αριστεροί αντάρτες σκοτώθηκαν μετά από αεροπορική επιδρομή του στρατού της Κολομβίας κατά στρατοπέδου των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων (FARC) στην επαρχία Πουταμάγιο. Θεωρείται ότι οι νεκροί αποτελούσαν τμήμα της ομάδας που ευθύνεται για τον θάνατο οκτώ αστυνομικών την περασμένη εβδομάδα.
Τουλάχιστον 22 αριστεροί αντάρτες σκοτώθηκαν μετά από αεροπορική επιδρομή του στρατού της Κολομβίας κατά στρατοπέδου των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων (FARC) στην επαρχία Πουταμάγιο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αμύνης Ροδρίγο Ριβέρα.
Θεωρείται πως οι νεκροί αποτελούσαν τμήμα της ομάδας που ευθύνεται για τον θάνατο οκτώ αστυνομικών στο Πουταμάγιο την περασμένη εβδομάδα.
Η ακριβής τοποθεσία του ανταρτικού στρατοπέδου στο Σαν Μιγέλ, όχι μακριά από τη μεθόριο με τον Ισημερινό, έγινε γνωστή από ανώνυμους πληροφοριοδότες, οι οποίοι θα εισπράξουν αμοιβή, τόνισε ο στρατός.
Τις περασμένες δύο εβδομάδες, οι αντάρτες του FARC ευθύνονται για τον θάνατο τουλάχιστον 50 στρατιωτών και αστυνομικών.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.