Ο Αντώνης Μπουγιούρης κατάφερε, τελικά, στις τελευταίες δύο κούρσες του παγκοσμίου πρωταθλήματος «Laser Master» να τερματίσει 3ος και 2ος και με αυτό τον τρόπο να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στην κλάση του στο Χέιλινγκ της Αγγλίας. Πρωταθλητής κόσμου αναδείχτηκε ο Αυστραλός, Μπρετ Μπέγιερ, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Φιλανδός, Γιούρκι Ταϊμίνεν. Καλή εμφάνιση έκανε και ο Δημήτρης Θεοδωράκης, ο οποίος κατέκτησε την 7η θέση.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.