
Ο Σισέ στέρησε το… κατοστάρικο από τους παίκτες της Καβάλας
Εκατό χιλιάδες ευρώ θα μοιράζονταν οι παίκτες της Καβάλας, σε περίπτωση νίκης σε βάρος του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ο Τζιμπρίλ Σισέ, όμως, στο 79ο λεπτό του αγώνα στέρησε από τους ποδοσφαιριστές των Αργοναυτών αυτή τη... χαρά.
Εκατό χιλιάδες ευρώ θα μοιράζονταν οι παίκτες της Καβάλας, σε περίπτωση νίκης σε βάρος του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Ο Τζιμπρίλ Σισέ, όμως, στο 79ο λεπτό του αγώνα στέρησε από τους ποδοσφαιριστές των Αργοναυτών αυτή τη… χαρά.
Εντούτοις, η διοίκηση της ομάδας θέλοντας να επιβραβεύσει την προσπάθεια των παικτών, τους ανακοίνωσε πριμ 30.000 ευρώ για την ισοπαλία απέναντι στο «τριφύλλι».
Ήταν μια πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ, Σταύρου Ψωμιάδη, ο οποίος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκε στα αποδυτήρια γνωστοποιώντας τους την… επιβράβευση από μέρους της διοίκησης.
Στο μεταξύ, ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα, βάσει της εικόνας και των ευκαιριών που είχαν οι δύο ομάδες.
«Το τελικό 2-2 και η γενική εικόνα της ομάδας είναι ένα θετικό σημάδι και εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Θεωρώ πάντως ότι το 2-2 δεν είναι δίκαιο αποτέλεσμα.
»Θα μπορούσαμε να επικρατήσουμε 3-1 ή με κάποιο άλλο σκορ, αλλά και ο βαθμός είναι σημαντικός, συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά τώρα. Δεν στεκόμαστε στον Παναθηναϊκό», τόνισε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Δικαιοσύνη για τα Τέμπη»: Πανό από συγγενείς και πολίτες έξω από το δικαστήριο
- Έπσταϊν: Ακόμη μια γυναίκα υποστηρίζει ότι συνέχιζε τους βιασμούς ενώ εξέτιε την ποινή του
- Έφτασε στο Μεξικό ο Πινέδα: «Ο Αλμέιδα ξέρει πόσο τον εκτιμώ, ήρθα στη Μοντερέι για να δουλέψω σκληρά» (vid)
- Aγορά εργασίας: Αύξηση ανεργίας με ταυτόχρονη αύξηση της απασχόλησης και της συμμετοχής
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Ι’)
- Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος: Θερμικές κάμερες κατέγραψαν 75°C σε ταράτσες της Αθήνας




