Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε σήμερα πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 σε Πανελλήνιο, Περιστέρι και Ηλυσιακό. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών για τις τρεις ομάδες, πλέον, που δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό, ΑΕΚ, Ηρακλή και Μαρούσι, θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, η ΕΕΑ χορήγησε σήμερα πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α2 κατηγορία στο ΤΑΚ Α.Ο.Ρέθυμνο, ενώ θα εξετάσει τα δικαιολογητικά συμμετοχής των ΚΑΕ Τρίκαλα, Ολύμπια Λάρισας και του ΤΑΚ Κόροιβος Αμαλιάδας, στις 24 Σεπτεμβρίου. Οσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες της Α2, που είναι ερασιτεχνικές, δεν απαιτείται πιστοποιητικό συμμετοχής.
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2
Η απόλυτη στιγμή για τον Εβάν Φουρνιέ μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Γάλλος φόργουορντ από τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά.
Ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ εκτός από τη Ντουμπάι BC και τη Χάποελ Τελ Αβίβ, πρόταση στον Ισπανό τεχνικό έχει καταθέσει και ο Παναθηναϊκός.