Ο Κάκος θα σφυρίξει στην αναμέτρηση Καβάλα – Παναθηναϊκός
Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας θα διευθύνει την αναμέτρηση Καβάλα - Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΕΠΟ. Ο Σιδηρόπουλος στο Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός, ο Κουκουλάκης στο ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης.
Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας θα διευθύνει την αναμέτρηση Καβάλα – Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΕΠΟ.
Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί της 3ης αγωνιστικής:
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας